Bij voorkeur via het rekeningnummer NL74RABO0132054426 t.n.v. Zaalvoetbal Weert o.v.v. je teamnaam kunnen alle betalingen overgemaakt worden. Wanneer je betaalt hebt, stuur dan a.u.b. een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voeg bij voorkeur ook nog een schermafdruk (internetbankieren) toe, zodat we zeker weten dat het tijdig overgemaakt is.

Let op: wanneer de betaling niet op de rekening staat van Zaalvoetbal Weert (of contant betaald is) vóór 1 maart is de inschrijving niet compleet en wordt het team niet meegenomen in de indelingen!

Nadat de poules zijn samengesteld kan het voor komen dat teams 1 wedstrijd meer moeten spelen en dus voor 1 wedstrijd extra (Euro 21,15) moeten bijbetalen. Indien dit het geval is krijgt het team hier bericht over. De Euro 21,15 dient in dat geval voor de eerst te spelen wedstrijd betaald te zijn. Indien dit niet het geval is zullen er drie winstpunten in mindering worden gebracht. Indien vervolgens bij de tweede wedstrijd nog niet betaald is, wordt het team gediskwalificeerd zonder het recht op restitutie van het inschrijfgeld.