Gebruik onderstaand formulier om je team in te schrijven. Daarnaast kun je je inschrijven op de 'oude' manier door hier het Word document te downloaden. Vul dit formulier volledig in en stuur het op naar het aangegeven adres.

In welke klasse mag jouw team uitkomen? Klik HIER voor alle informatie, zoals regels per klasse en dispensatieregels!
Let op: Het inschrijfgeld dient uiterlijk 1 maart op onze bankrekening te staan, daarna is het niet meer mogelijk om je team mee te nemen in de indeling. Contante betaling is niet meer mogelijk!

NAW gegevens contactpersoon

Velden met een * zijn verplicht.

Aanmeldingsgegevens team
Mocht het bedrag door bijvoorbeeld een kleiner aantal inschrijvingen lager uitvallen, dan verplicht Zaalvoetbal Weert zich tot het terugstorten van het teveel betaalde bedrag. Mocht het bedrag door bijvoorbeeld een groter aantal inschrijvingen hoger uitvallen (maximaal 1 poulewedstrijd meer), dan ontvangt u nog een naheffing.
Zie <> onder Toernooi-informatie voor additionele uitleg.
Voorkeur voor speeldag(en) en speeltijd(en)
Spelerslijst

Gelieve minimaal 7 spelers op te geven in deze spelerslijst! Je mag voor het toernooi of tot en met de poulefase nog spelers toevoegen met een maximum van 15 spelers.

Let op: 
- In de kolom “Speelniveau zaal” vul je de klasse in waar deze speler bij KNVB, KBVB, NZVB, etc. zaalvoetbal speelt gedurende het huidige seizoen.
- In de kolom “Vereniging zaal” vul je verenigingsnaam + teamnummer in waar deze speler zaalvoetbal speelt gedurende het huidige seizoen.
- In de kolom “Speelniveau veld” vul je de klasse in waar deze speler bij KNVB, KBVB,  etc. veldvoetbal speelt gedurende het huidige seizoen.
- In de kolom “Vereniging veld” vul je verenigingsnaam + teamnummer in waar deze speler veldvoetbal speelt gedurende het huidige seizoen.

 

Achternaam Voornaam Geboortedatum Speelniveau zaal Vereniging zaal Speelniveau veld Vereniging veld